Om oss

NYTT LIV – KRISTEN GEMENSKAP, är en samfundsoberoende kristen gemenskap i Danderyd. Vi vill vara en varm gemenskap med Jesus i centrum. Tillsammans med andra kyrkor vill vi vara med och sprida Jesu kärlek i Danderyd.

Vi tror på bibelns budskap om att Gud älskar varje människa så mycket att han sände sin son Jesus för att dö på ett kors för att vi skulle kunna bli räddade och få leva i gemenskap med Gud. Det var för våra synder Jesus dog och uppstod och tack vare honom så är vägen öppen till Gud. Oavsett vilken situation i livet vi än kan befinna oss i så finns det hopp!  Jesus kom för att vi skulle få liv, nytt liv!

Vi vill välkomna dig till våra gudstjänster som äger rum varannan (jämna veckor) söndag kl.17 i Sätraängskyrkan på Sjöbergsvägen 32 i Danderyd.

Arbetet startades av Gunno Nylander som ledde verksamheten fram till augusti 2018 då Marcus Holmgren välkomnades som ny pastor.  Föreningen har bedrivit verksamhet i Danderyd sedan 2006.

Om du vill bidra till vårt arbete kan du använda bankgiro 741-3594 eller Swish: 1231725548

If You feel that You would like to support our Christian work in Danderyd, Stockholm, Sweden You may contribute by paying to this account:  SEB   IBAN SE 795 0000 0000 5374 104 39 66

Välkommen till Nytt liv- KRISTEN GEMENSKAP i Danderyd!